projecten

Uitblinken met No-Code projecten van DeDigitaal

Verander weergave:
rooster
lijst

Atelier Lein

Bakker Sliedrecht

Bistrobar Bankoh

Bistrobar Beaune

Bistrobar Berlin

Bistrobars

Christian Letselschade Advocatuur

DMN Westinghouse

Financieel Adviesbureau Gerrits

Mas Rosas

Moris Graffiti

NexGen Networks

PIP Innovations

Qurius

Veel Soeps

Wil jij ook razendsnel
online
met De Digitaal?

Wat klanten zeggen

Zij spreken de digitaal.

Perfecte omzetting van onze eigen gedachten over hoe dat de website eruit dient komen te zien. Zelf wisten we niet wat we zochten maar n.a.v. het interview gehouden door jou heb je dit perfect omgezet. De uitstraling van de website sluit nu perfect aan bij wie wij zijn, duidelijk en no-nonsense. Prettige en duidelijke communicatie
Willem van Deelen
Partner - Financieel Adviesbureau Gerrits
Samen werken, samen ontwikkelen, tegen het licht houden, vertalen van wat we zijn, waar we naartoe willen. Taking it to the next level! Dat is wat De Digitaal en de mannen van Dorus & Mannes erachter samen met en voor ons doen. Creatief, kwalitatief uitmuntend, innovatief, grensverleggend, vooruitstrevend. Dat is voor mij, voor ons, wat De Digitaal is. En de website van Bistrobar Beaune illustreert dit in alles. Met verve.
Frank Goossens
Eigenaar Bistrobar Berlin, Bankoh & Beaune
De website die DeDigitaal voor mij heeft gebouwd, heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Als ik DeDigitaal in een paar woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: super snel, professioneel, prettige en heldere communicatie, en een geweldig eindresultaat. Ik kijk er naar uit om in de toekomst nog meer met DeDigitaal samen te werken!
Wolf Henke
Eigenaar - KOBA Branding
Al vanaf de eerste ontmoeting met Dorus was er meteen een goede klik. Ik ervaar de omgang en samenwerking met Dorus als uitermate prettig. Het is net alsof je met een hele goede vriend samenwerkt. Dorus is bijzonder kundig in zijn werk. Hij neemt ruim de tijd om te ontdekken wie je daadwerkelijk bent, wat je belangrijk vindt en wat jouw verhaal is. De vertaalslag die hij maakt bij het digitaal maken van je merk en website is eenvoudigweg ijzersterk. Alles klopt gewoon. Het is zeer bijzonder om te zien hoe Dorus mijn verhaal digitaal tot leven heeft gebracht. Boven verwachting en exact wat ik wilde. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Christian Timmer
Advocaat - Christian Letselschade Advocatuur
Creatief, heel verrassend, vernieuwend. Jullie blijven me verrassen met de uitwerking van mijn ideeën en wensen. Elke keer weer veel mooier dan hoe ik het ongeveer bedacht had.
Mariëlle Lamberts
Eigenaar - Veel Soeps
Vakkundige mensen die weten wat er speelt en luisteren naar je persoonlijke wensen en behoeften. Binnen een paar weken een volledig vernieuwde website, geheel in de stijl die ik voor ogen had. Zeer gebruiksvriendelijke tools waarbij je zelf in enkele simpele stappen nieuwe foto’s en teksten kunt plaatsen. Peace Moris
Maurice Broekhoff
Eigenaar - Moris Graffiti
Creatief, vernieuwend en verrassend. Sommige dingen moet je niet zelf willen doen, maar uitbesteden aan professionals die er echt kijk op hebben.
Thijs van Gastel
Eigenaar Bistrobar Berlin, Bankoh & Beaune
De website was meteen goed en daarna stap voor stap nog beter. DeDigitaal heeft veel kennis van “digital” in de volle breedte en heeft ons fantastisch geholpen in de verdere professionalisering van ons bedrijf.
Jeroen Pannekoek
Managing Director - PIP Innovations
DeDigitaal heeft voor ons de website opgezet. Deze past helemaal bij de uitstraling van ons product - de PIKO: uniek en toch vertrouwd. Bovendien is het zodanig opgezet dat we hem eenvoudig mee kunnen laten groeien met ons bedrijf. Wil je web ontwikkeling uitbesteden? Dan kan ik DeDigitaal van harte aanbevelen.
Francien Mels
Oprichter / Eigenaar PIKO
Alsof jullie in onze ziel kijken en kleur, woorden en beelden geven aan wat wij willen uitstralen met onze organisatie. Zo bedoelen we het! Het was een prachtige, enerverende en inspirerende reis met jullie. Dankbaar, blij en volenthousiasme gaan we verder.
Jacqueline van Kuijk
Oprichter - Qurius
De uitdaging voor mij was om te bepalen hoe ik mijn merk en producten online het beste kon presenteren en verkopen. Na klaar te zijn met Wix, was DeDigitaal enorm behulpzaam in korte tijd. Ik blijf complimenten ontvangen over de gebruiksvriendelijkheid en schoonheid van mijn website.
Marjolein Mulders
Eigenaar - Atelier Lein
Choosing the right partner for our website redesign was crucial for NexGen Networks. We selected DeDigitaal and Dorus demonstrated professionalism and a deep understanding of our vision. He worked closely with us, ensuring all details met our specifications. The process was seamless and efficient, with Dorus responsive and open to feedback. Challenges were turned into opportunities for creativity. The end result exceeded our expectations. Dorus remains supportive, providing guidance for the new site. We highly recommend their services and look forward to future collaboration.
Jillian Zino
Sr. Global Marketing Manager - NexGen Networks
Nu bezig met
Corporate designs voor
Allego NV
Website voor
Broes Eindhoven
Horeca website voor
Buitenwijk Rosmalen
Content creatie voor
Financieel Adviesbureau Gerrits
Corporate website voor
Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V.
Corporate website
Voor Elkaar
Corporate designs voor
Allego NV
Website voor
Broes Eindhoven
Horeca website voor
Buitenwijk Rosmalen
Content creatie voor
Financieel Adviesbureau Gerrits
Corporate website voor
Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V.
Corporate website
Voor Elkaar