contact

Laat een bericht achter na de piep

Hoe kunnen wij je helpen?
Bedankt! 
We hebben je bericht ontvangen!
Binnen één werkdag krijg je reactie.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lees wat onze klanten zeggen.

Zij spreken de Digitaal.
Lees alle reviews

De uitdaging voor mij was om te bepalen hoe ik mijn merk en producten online het beste kon presenteren en verkopen. Na klaar te zijn met Wix, was DeDigitaal enorm behulpzaam in korte tijd. Ik blijf complimenten ontvangen over de gebruiksvriendelijkheid en schoonheid van mijn website.
Marjolein Mulders
Eigenaar - Atelier Lein
Choosing the right partner for our website redesign was crucial for NexGen Networks. We selected DeDigitaal and Dorus demonstrated professionalism and a deep understanding of our vision. He worked closely with us, ensuring all details met our specifications. The process was seamless and efficient, with Dorus responsive and open to feedback. Challenges were turned into opportunities for creativity. The end result exceeded our expectations. Dorus remains supportive, providing guidance for the new site. We highly recommend their services and look forward to future collaboration.
Jillian Zino
Sr. Global Marketing Manager - NexGen Networks
De website die DeDigitaal voor mij heeft gebouwd, heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Als ik DeDigitaal in een paar woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: super snel, professioneel, prettige en heldere communicatie, en een geweldig eindresultaat. Ik kijk er naar uit om in de toekomst nog meer met DeDigitaal samen te werken!
Wolf Henke
Eigenaar - KOBA Branding
Vakkundige mensen die weten wat er speelt en luisteren naar je persoonlijke wensen en behoeften. Binnen een paar weken een volledig vernieuwde website, geheel in de stijl die ik voor ogen had. Zeer gebruiksvriendelijke tools waarbij je zelf in enkele simpele stappen nieuwe foto’s en teksten kunt plaatsen. Peace Moris
Maurice Broekhoff
Eigenaar - Moris Graffiti
Perfecte omzetting van onze eigen gedachten over hoe dat de website eruit dient komen te zien. Zelf wisten we niet wat we zochten maar n.a.v. het interview gehouden door jou heb je dit perfect omgezet. De uitstraling van de website sluit nu perfect aan bij wie wij zijn, duidelijk en no-nonsense. Prettige en duidelijke communicatie
Willem van Deelen
Partner - Financieel Adviesbureau Gerrits
Creatief, vernieuwend en verrassend. Sommige dingen moet je niet zelf willen doen, maar uitbesteden aan professionals die er echt kijk op hebben.
Thijs van Gastel
Eigenaar Bistrobar Berlin, Bankoh & Beaune
De website was meteen goed en daarna stap voor stap nog beter. DeDigitaal heeft veel kennis van “digital” in de volle breedte en heeft ons fantastisch geholpen in de verdere professionalisering van ons bedrijf.
Jeroen Pannekoek
Managing Director - PIP Innovations
Alsof jullie in onze ziel kijken en kleur, woorden en beelden geven aan wat wij willen uitstralen met onze organisatie. Zo bedoelen we het! Het was een prachtige, enerverende en inspirerende reis met jullie. Dankbaar, blij en volenthousiasme gaan we verder.
Jacqueline van Kuijk
Oprichter - Qurius
*
Officieel Webflow Partner
*
Kantoor in Nijmegen
*
Klanten wereldwijd
*
24 jaar webervaring
*
Officieel Webflow Partner
*
Kantoor in Nijmegen
*
Klanten wereldwijd
*
24 jaar webervaring